Hotels in Europa

Hotel Citadel Amsterdam

Hotel Citadel Amsterdam biedt u 3-sterren comfort en een sfeervolle ambiance. De 38 stijlvolle kamers zijn voorzien van badkamer en föhn, telefoon met directe buitenlijn en televisie. Alle verdiepingen zijn met de lift bereikbaar. Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie. Winkels, parkeergarages, musea als het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum, theaters, exclusieve restaurants, bars, het Koninklijk Paleis en de belangrijkste uitgaanscentra liggen allemaal op loopafstand van Hotel Citadel. Overige informatie - Huisdieren zijn niet toegestaan. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €84,55
 
 

Vergelijkbare Hotels

Armada Hotel Amsterdam

Armada Hotel Amsterdam
Hotels.nl

Armada Hotel vindt u in het centrum van Amsterdam, dicht bij het Rembrandtplein aan een van de mooiste grachten van Amsterdam. Het hotel laat zich graag voor staan op zijn hulpvaardige receptionisten en ontspannen sfeer. Alle kamers hebben televisie, telefoon, alarmklok en föhn. Hoewel de reservering in rekening wordt gebracht op het moment van boeking bij HOT DEAL reserveringen, dient de kaarthouder bij de check-in de betreffende creditcard te kunnen laten zien en hij zal worden verzocht de creditcard slip te ondertekenen. Als de creditcardhouder niet in het hotel verblijft, is schriftelijke toestemming van de eigenaar van de kaart nodig om de kaart te belasten.

Vanaf €0.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel Diann Amsterdam

Hotel Diann Amsterdam
Hotels.nl

Hotel Diann is een betoverend historisch grachtenpand. Het hotel biedt uitzicht op de charmante Herengracht en Keizersgracht. Diann heeft een centrale ligging in het historische stadsgedeelte naast het Koninklijk Paleis op de Dam, de Westerkerk en de Jordaan.

Vanaf €75.00 Meer informatie Boek hotel

Intersail Amsterdam - Christina

Intersail Amsterdam - Christina
Hostelsclub.com

Magical Amsterdam! Your floating hotel named 'Christina', offering Bed & Breakfast, is located near the Prins Hendrikkade, Oosterdok! We are within a stone's throw from Amsterdam Central, the Dam, the Newmarket and the Rembrandt Square. Our small but cozy cabins have hot and cold running water. T ...

Vanaf €0.00 Meer informatie Boek hotel

Rembrandt Hotel Amsterdam

Rembrandt Hotel Amsterdam
Hotels.nl

Na een enerverende dag in Amsterdam is het goed relaxen in Hotel Rembrandt; dit kleine hotel heeft de beschikking over verschillend ingerichte kamers, een kleine internationale bibliotheek (meer dan 1800 titels) en een prachtige antieke ontbijtzaal. Het hotel is gelegen in een van de mooiste buurten van Amsterdam, De Plantage. Het bruisende nachtleven rondom het Rembrandtplein vindt u op slechts 10 minuten loopafstand. Het hotel beschikt over een kamer met een levensgrote kopie van de Nachtwacht alsmede een kamer met eigen infrarood sauna. Speciale kamers kunnen op aanvraag geboekt worden tegen betaling; zoals de Rembrandtkamer, de wellnesskamer en kamers met balkon. Overige informatie - Het hotel heeft een 24-uurs receptie. - Op enkele kamers kan op aanvraag een extra bed in de kamer worden geplaatst voor voor €25 per nacht. - Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €120.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel Iron Horse Amsterdam

Hotel Iron Horse Amsterdam
Hotels.nl

Welkom bij Hotel Iron Horse, een onlangs geopend 3-sterren hotel op een spectaculaire locatie in het centrum van Amsterdam. Het hotel is gelegen in de voormalige paardenstallen van de bereden politie, een monumentaal pand aan de Overtoom dichtbij een groot aantal toeristische trekpleisters in Amsterdam. Hotel Iron Horse, een woordspeling over de vroegere bewoners van het pand, is een comfortabel en vriendelijk hotel met een paarden thema zichtbaar in het gehele hotel. Het hotel heeft een lichte uitstraling met grote ramen en moderne meubels, door het monumentale karakter voelt u zich direct thuis. De 42 kamers zijn onderverdeeld in vijf type kamers, namelijk de een, twee-, twin-, drie- en vierpersoonskamers. Iedere kamer is uniek en heeft een eigen indeling. Het pand aan de voorzijde heeft 4 verdiepingen met kamers die ofwel uitkijken op de straat of op de binnenplaats van het hotel. De achterkant van het gebouw, de voormalige paardenstallen, beschikt over 3 verdiepingen met die ofwel uitkijken op de binnenplaats of op de binnenkant van het hotel. Overige informatie - Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie. - Op aanvraag kan een extra bed in de kamer worden geplaatst voor €45 per persoon per nacht. - Het hotel beschikt niet over speciale kamers voor mindervalide gasten. - Huisdieren zijn niet toegestaan. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel (in overleg).

Vanaf €65.00 Meer informatie Boek hotel