Hotels in Europa

Hotel d'Amsterdam Leidsesquare

Dit familiehotel is de ideale plek voor mensen die de geheimen van Amsterdam willen ontdekken tijdens een verblijf in een vredige en rustige omgeving. Het hotel is uitgerust met alle comfort, zodat u zich echt thuis zult voelen. Verder zullen de medewerkers u van harte welkom heten bij aankomst en ualle assistentie bieden die u nodig heeft. Hotel d'Amsterdam heeft alleen rookvrije kamers. Alle kamers hebben airconditioning. Overige informatie - Het hotel heeft geen 24-uurs receptie. Bij inchecken na 23:00 uur brengt het hotel een toeslag van €50 in rekening. U wordt vriendelijk verzocht om van tevoren uw verwachte aankomsttijd door te geven aan Hotel D'Amsterdam. - Huisdieren zijn niet toegestaan. - Het is niet mogelijk om een extra bed in de kamer te plaatsen. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel. - Geaccepteerde credit cards: Visa, Euro/Mastercard. Het hotel behoudt zich het recht voor om een autorisatie-check uit te voeren op credit cards voor de aankomstdatum. Betaling van de kamer vindt plaats bij aankomst. - Indien meer dan 3 kamers worden geboekt, zal de eerste nacht op de credit card in rekening worden gebracht. - Het hotel heeft geen 24-uurs receptie. Inchecken is mogelijk tot 23:00 uur. Indien u later in wilt checken, dan dient u van tevoren contact op te nemen met het hotel om dit af te spreken. - Geaccepteerde credit cards: Visa, Euro/Mastercard. Het hotel behoudt zich het recht voor om een autorisatie-check uit te voeren op credit cards voor de aankomstdatum. Betaling van de kamer vindt plaats bij aankomst. - Indien meer dan 3 kamers worden geboekt, zal de eerste nacht op de credit card in rekening worden gebracht. - Hotel d'Amsterdam Leidsesquare is een rookvrij hotel. Gasten die het rookverbod negeren zullen worden beboet. - Bij inchecken na 23:00 uur brengt het hotel een toeslag van €50 in rekening. U wordt vriendelijk verzocht om van tevoren uw verwachte aankomsttijd door te geven aan Hotel D'Amsterdam Leidsesquare.

Vanaf €119,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

HEGRA

HEGRA
HotelsClick.com

This 17th century merchant house is located along the Herengracht Canal, a 5-minute walk from Dam Square. There is free Wi-Fi and an internet corner. Hotel Hegra Amsterdam Centre offers rooms with either shared facilities or a private bathroom.

Vanaf €82.55 Meer informatie Boek hotel

Orion Hotel Kaag

Orion Hotel Kaag
Hotels.nl

Hotel Orion is gelegen op het pittoreske eiland Kaag, te bereiken met een pontveer dat dag en nacht vaart. Omringd door plassen en meren biedt het eiland uitstekende mogelijkheden tot het beoefenen van de watersport zoals zeilen, kanoën, roeien en vissen. De Kaag is een schilderachtig en typisch Hollands dorpje, waardoor het zeer geliefd is bij toeristen uit binnen- en buitenland. Ook de zakenman voelt zich thuis, want het hotel is rustig gelegen op slechts 2 km van de rijksweg A44 met een directe verbinding naar Amsterdam en Den Haag. Op de begane grond van het hotel bevindt zich de ontbijtruimte, vergaderzalen en een ontmoetingsruimte met gezellige scheepsbar. Het hotel beschikt over gratis draadloos internetverbinding. Het terras biedt uitzicht op een prachtig oer-Hollands polderlandschap. Op het eiland en langs de Kagerplassen bevinden zich goede restaurants in diverse prijsklassen, allen op loopafstand. Het merendeel van de restaurants hebben een terras aan het water en aanlegfaciliteiten voor boten. - Het hotel heeft geen 24-uurs receptie. Als u later in wilt checken dan 22:00 uur, dient u dit van tevoren af te spreken met de receptie.

Vanaf €80.00 Meer informatie Boek hotel

NH Barbizon Palace Apartments Amsterdam

NH Barbizon Palace Apartments Amsterdam
Hotels.nl

NH Barbizon Palace is een van meest voorname hotels in Amsterdam en een juweel van NH Hoteles. De 11 appartementen van het hotel zijn gelegen op een van de oudste plekken van Amsterdam en bevinden zich achter de gerestaureerde gevels van twee historische 17e eeuwse panden. U kunt zich geen betere basis wensen voor een bezoek aan Amsterdam. Alles wat Amsterdam tot een wereldstad maakt, vindt u in de directe omgeving. Het financiële district, Amsterdam Centraal Station, de winkels en het Koninklijk Paleis zijn allemaal op loopafstand. Overige informatie - Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie. - Op aanvraag kan een extra bed in een Junior Appartement worden geplaatst voor €80 per nacht. - Huisdieren zijn niet toegestaan. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel. - De minimale verblijfsduur is zeven nachten. - De minimale verblijfsduur is zeven nachten.

Vanaf €0.00 Meer informatie Boek hotel

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Hotels.nl

Een unieke beleving van de Zaanse historie. Wist u dat Zaandam wereldwijd het éérste industriegebied was? Dit unieke hotel geeft u een moderne kijk op de rijke Zaanse historie. Ontdek, beleef en ervaar dit in alle luxe! Het hotel vraagt bij aankomst een borg van €50 per kamer als er geen creditcard garantie gegeven kan worden.

Vanaf €79.20 Meer informatie Boek hotel

GRAND HOTEL AMRATH AMSTERDAM

GRAND HOTEL AMRATH AMSTERDAM
HotelsClick.com

Amrath Grand Hotel Amsterdam is located in the old city, just 500 meters from the station. In addition, the city's main attractions are reachable on foot or by public transport. The exterior of this building is very unique - it stands on a street co

Vanaf €154.97 Meer informatie Boek hotel