Hotels in Europa

3 dagen in 8,4 beoordeeld hotel in Friesland aan het IJsselmeer incl. ontbijt

Als een ware verrassing ligt in het Friese Makkum een waar paradijs verscholen. Een unieke beleving op een unieke locatie met legio mogelijkheden. Door de ligging direct aan het IJsselmeer, slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en een brede boulevard, waant u zich aan de Noordzeekust. Zoet water voor de deur en het zilte water van de Waddenzee op 5 km afstand. Strand en ruime watersportmogelijkheden liggen binnen handbereik. Ook fiets- en wandelmogelijkheden vindt u hier volop. Maak een wandeling door Makkum en ontdek de rijke historie van deze voormalige vissersplaats. Bij de sluis vindt u fraaie koopmanshuizen met mooie gevels en indrukwekkende ornamenten die zeker een bezichtiging waard zijn. Bewonder ook het voormalig waaggebouw. Dit is het oudste aardewerkbedrijf van Nederland, waar het wereldberoemde Makkumer aardewerk wordt gemaakt.

Vanaf €89,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

Dagje genieten van wellness&beauty bij sauna De Woudfennen in Joure

Dagje genieten van wellness&beauty bij sauna De Woudfennen in Joure
Hoteldeal.nl

Het met een 7,9 beoordeelde Hotel Country Rose is gelegen in het Friese plaatsje Joure op korte afstand van Sneek en Heerenveen. Het hotel hoort bij Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen en is gemakkelijk te bereiken. Vanuit dit knusse, kleinschalige hotel loopt u zo in uw badjas naar de wellness waar u kunt genieten van de sauna, hammam of een heerlijke behandeling.

Vanaf €99.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel de Abdij van Dokkum

Hotel de Abdij van Dokkum
Hotels.nl

Hotel "de Abdij van Dokkum" is een karakteristiek monumentaal stadshotel. Naast de huisvesting in een van de oudste monumenten van het Noorden, onderscheidt de Abdij zich met name door een combinatie van informele gastvrijheid en gegarandeerde kwaliteit. Met haar 25 kamers, een uitstekende keuken en unieke ligging in de meest Noordelijke stad van Nederland is de Abdij een tot de verbeelding sprekende uitspanning voor vele gelegenheden. Een paar dagen weg in Friesland of het Lauwersmeergebied, een ontspannen tussenstop op doorreis naar de Eilanden of een verzorgd verblijf voor uw zakelijke bezoek aan Noord-Nederland: in de Abdij van Dokkum vindt u wat u zoekt. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. In overleg kunt u laat inchecken. - In een luxe kamer staat een extra bedbank voor een derde persoon. - Het hotel beschikt over één aangepaste kamer voor minder valide gasten. Deze kamer is op aanvraag. - Huisdieren zijn toegestaan. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €59.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel Ie-Sicht Oudega

Hotel Ie-Sicht Oudega
Hotels.nl

Grenzend aan prachtige natuurgebieden als de Âlde Feanen en de Princenhof vindt u hotel restaurant Ie-Sicht. Nergens in Friesland is een horecagelegenheid zo één met het water. Vanaf een uniek gelegen terras heeft u een schitterend uitzicht over de Wijde Ee. Van ditzelfde uitzicht kunt u ook genieten wanneer u dineert in het sfeervolle à la carte restaurant of een kopje koffie drinkt in het gezellige café. Een paar dagen fietsen, wandelen of zeilen en eindelijk dat boek uitlezen! Oftewel een paar dagen heerlijk ontspannen. Hotel restaurant Ie-Sicht heeft talloze mogelijkheden voor rustzoekers, natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen en watersporters. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 21:00 uur. - Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst voor €32.50 per bed per nacht inclusief ontbijt. - Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €75.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen aan de Friese meren in NP de Alde Feanen incl. Fryske 3-gangenproeverij

3 dagen aan de Friese meren in NP de Alde Feanen incl. Fryske 3-gangenproeverij
Hoteldeal.nl

Earnewald is de ideale bestemming voor waterliefhebbers. U kunt genieten van diverse watersportmogelijkheden, zoals het varen met een skutsje (Friese zeilboot). Ook de historische scheepswerf en het skutsjemuseum 'De Stripe' zijn een bezoek waard. In de omgeving zijn ook verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet om Friesland te verkennen. Het hotel ligt midden in Nationaal Park de Alde Feanen met moerassen, meren en rietlanden. Na een heerlijke dag in de natuur schuift u op de tweede dag van uw verblijf aan voor een heerlijke Fryske 3-gangenproevrij.

Vanaf €130.00 Meer informatie Boek hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof
Hotelaanbiedingen.nl

Op een prachtige plek, in het hart van Friesland vindt u Hotel-Restaurant Heidehof. Hier vindt u een unieke mix van natuur, cultuur en sport. Een perfecte omgeving voor een ontspannen vakantie.

Vanaf €39.00 Meer informatie Boek hotel