Hotels in Europa

3 dagen in 8,4 beoordeeld hotel in Friesland aan het IJsselmeer incl. ontbijt

Als een ware verrassing ligt in het Friese Makkum een waar paradijs verscholen. Een unieke beleving op een unieke locatie met legio mogelijkheden. Door de ligging direct aan het IJsselmeer, slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en een brede boulevard, waant u zich aan de Noordzeekust. Zoet water voor de deur en het zilte water van de Waddenzee op 5 km afstand. Strand en ruime watersportmogelijkheden liggen binnen handbereik. Ook fiets- en wandelmogelijkheden vindt u hier volop. Maak een wandeling door Makkum en ontdek de rijke historie van deze voormalige vissersplaats. Bij de sluis vindt u fraaie koopmanshuizen met mooie gevels en indrukwekkende ornamenten die zeker een bezichtiging waard zijn. Bewonder ook het voormalig waaggebouw. Dit is het oudste aardewerkbedrijf van Nederland, waar het wereldberoemde Makkumer aardewerk wordt gemaakt.

Vanaf €89,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

Hotel de Wijnberg Bolsward

Hotel de Wijnberg Bolsward
Hotels.nl

In Hotel Grand-café De Wijnberg overnacht u in het hart van Friesland. Het hotel ligt in het centrum van één van de Friese Elfsteden, Bolsward. Het is een stad met een rijke historie die terugkomt in de vele culturele en historische bezienswaardigheden. Van oudsher staat Hotel Grand-café De Wijnberg bekend om de gezelligheid die het hotel uitstraalt. De centrale ligging aan het Marktplein van Bolsward en de authentieke gemoedelijke Friese sfeer maken De Wijnberg uniek in zijn soort. Het hotel in Bolsward is al decennia lang het uitgangspunt voor mensen die Friesland willen ontdekken. De IJsselmeerkust, de Friese Meren en de bosrijke omgeving van Gaasterland liggen in de directe omgeving van het hotel. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 18:00 uur. - Huisdieren zijn toegestaan. De kosten bedragen €5 per dag. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €75.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel Gaasterland Rijs

Hotel Gaasterland Rijs
Hotels.nl

Hotel Gaasterland ligt in de Zuidwest hoek van Friesland, dichtbij het IJsselmeer en in de directe nabijheid van een aantal Elfsteden. Dit 3-sterren hotel biedt alle comfort en rust in een prachtige fiets- en wandelomgeving. Zowel het hotel als de omringende bossen en meren zijn een lust voor het oog. Ook voor gasten in groepsverband is het hotel bijzonder geschikt. Er zijn meerdere aangepaste kamers voor minder validen en een groot aantal éénpersoonskamers beschikbaar. Ook de sportieve gasten zal het aan niets ontbreken, want Hotel Gaasterland heeft bovendien fietsen en steps te huur (in een afsluitbaar fietsenhok) en u kunt er bowlen, handboogschieten of een tochtje maken met een huifkar. Voor familiefeesten, personeelsuitstapjes of vergaderingen kunt u ook terecht bij het hotel. De stijlvolle zalen, het vriendelijke personeel en het heerlijke eten maken het mogelijk een geslaagde conferentie, of een bruisend feest te organiseren. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Als u later in wilt checken dan 18:00 uur, dient u dit van tevoren af te spreken met de receptie. - Bij creditcard betalingen wordt een toeslag van 5% berekend. - het hotel beschikt over aangepaste kamers voor mindervalide gasten. Deze kamers zijn op aanvraag. - Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan voor €5 per nacht. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel (in overleg). In de winterperiode van november tot april is het hotel van maandag tot en met donderdag gesloten. U kunt in deze periode alleen in de weekenden een reservering maken.

Vanaf €70.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel de Vrouwe van Stavoren

Hotel de Vrouwe van Stavoren
Hotels.nl

Stavoren was weleer de oudste, grootste en rijkste stad van Friesland. Dat was voornamelijk te danken aan de gunstige ligging aan de toenmalige Zuiderzee. De overzeese handel maakte Stavoren tot een machtige koopstad.Thans is het monumentale stadje aan het IJsselmeer een toeristische trekpleister van allure voor iedereen die op of bij het water wil recreëren. Maar Stavoren biedt meer! Naast de vele stranden, de oude haven en de nieuwe jachthavens vindt U op korte afstand de eeuwen oude Gaasterlandse bossen, welke een schijnbare tegenstelling vormen met de eindeloze vlakte van het IJsselmeer. Aan de oude haven van Stavoren vindt U Hotel-Restaurant-Serre "De Vrouwe van Stavoren". Een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van het "Vrouwtje van Stavoren", die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden. De sfeer van vroeger, het comfort van nu. Beide vindt u terug in "De Vrouwe van Stavoren". De hotelkamers zijn geriefelijk ingericht en deels voorzien van douche, toilet en televisie. De kamers in de nieuwe hotelvleugel zijn nog ruimer van opzet en tevens voorzien van radio, telefoon en een ligbad. Eten en drinken Het ontbijt wordt elke dag geserveerd van 08:00 tot 10:00 uur. Het hotel beschikt ook over een eigen bar en restaurant. De bar is geopend van 08:00 tot 23:00 uur. Het restaurant is geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten biedt het hotel u, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten. Internet In het hotel kunnen gasten gratis gebruik maken van draadloos internet. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 24:00 uur. Indien u later in wilt checken dan 24:00 uur, dient u dit van tevoren af te spreken met de receptie. - Een extra bed kan op de kamer worden geplaatst voor €27.50 per nacht. - Huisdieren zijn toegestaan voor € 6.50 per dier per nacht. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €58.05 Meer informatie Boek hotel

Verblijf 3 dagen in de elfstedenstad Dokkum incl. ontbijt en diner

Verblijf 3 dagen in de elfstedenstad Dokkum incl. ontbijt en diner
Hoteldeal.nl

Vlak bij Nationaal Park het Lauwersmeer en het prachtige Waddengebied ligt het historische stadje Dokkum. Een uitstekende uitvalsbasis voor een dagje uitwaaien op de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog. De omgeving is het beste te verkennen tijdens een fietstocht of wandeling. Ook een bezoekje aan zeehondencrèche Pierburen is een aanrader. In het nabijgelegen dorpje Moddergat vindt u drie gerenoveerde vissershuisjes uit de 19e eeuw die beter bekend staan als de Fiskershuskes. Hier is ook een scheepswerf waar een vissersschip uit 1876 gereconstrueerd wordt.

Vanaf €150.00 Meer informatie Boek hotel

Secret Van der Valk - Friesland

Secret Van der Valk - Friesland
Hotelaanbiedingen.nl

Secret Hotel Friesland 4* biedt voor ieder wat wils. Natuur, leuke steden en een comfortabel verblijf. Laat je verrassen!

Vanaf €49.50 Meer informatie Boek hotel