Hotels in Europa

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Op een prachtige plek, in het hart van Friesland vindt u Hotel-Restaurant Heidehof. Hier vindt u een unieke mix van natuur, cultuur en sport. Een perfecte omgeving voor een ontspannen vakantie.

Vanaf €39,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

Hotel Restaurant Goerres Akkrum

Hotel Restaurant Goerres Akkrum
Hotels.nl

Van harte welkom in het hotel-restaurant Goerres, gelegen aan de oude rivier de Boorne, het hartje Friesland. De unieke centrale ligging aan de A-32 en het spoor maken van Goerres de ideale plek voor een zakelijk of privé verblijf. De hotelkamers liggen (bijna) allemaal aan de waterkant en zijn voorzien van alle comfort. Let op: van 1 oktober - 1 april is het restaurant op maandag gesloten. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. De uiterste inchecktijd is 22:00 uur. - Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst. De kosten bedragen €30 per nacht (16 jaar en ouder). - Huisdieren zijn niet toegestaan. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €78.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel Aan de Wymerts Workum

Hotel Aan de Wymerts Workum
Hotels.nl

Op vakantie in Friesland? Een nacht, weekend of één of meerdere weken in een hotel of appartement? Kom naar Hotel Aan de Wymerts in Workum en ervaar de Friese gastvrijheid. Hier komt u tot rust in een van de ruime en comfortabele hotelkamers. Of geniet u in een sfeervol appartement samen met familie of vrienden van het uitzicht over de friese landerijen. Maak gebruik van de heerlijke sauna met Turks stoombad. Het ultieme verwenmoment krijgt u in de schoonheidssalon en massage studio waar wij verschillende schoonheidsbehandelingen en massages aanbieden. Hotel Aan de Wymerts biedt u een keuze uit twintig luxe en comfortabele hotelkamers in het hartje van Workum. Extra informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. - Op aanvraag kan een extra bed op de luxe kamer worden geplaatst voor €35 per nacht. - Het hotel beschikt over een aangepaste comfort kamer voor mindervalide gasten. Deze kamer is op aanvraag. - Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel (in overleg).

Vanaf €99.00 Meer informatie Boek hotel

Secret Van der Valk - Friesland

Secret Van der Valk - Friesland
Hotelaanbiedingen.nl

Secret Hotel Friesland 4* biedt voor ieder wat wils. Natuur, leuke steden en een comfortabel verblijf. Laat je verrassen!

Vanaf €49.50 Meer informatie Boek hotel

3 dagen in 8,4 beoordeeld hotel in Friesland aan het IJsselmeer incl. ontbijt

3 dagen in 8,4 beoordeeld hotel in Friesland aan het IJsselmeer incl. ontbijt
Hoteldeal.nl

Als een ware verrassing ligt in het Friese Makkum een waar paradijs verscholen. Een unieke beleving op een unieke locatie met legio mogelijkheden. Door de ligging direct aan het IJsselmeer, slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en een brede boulevard, waant u zich aan de Noordzeekust. Zoet water voor de deur en het zilte water van de Waddenzee op 5 km afstand. Strand en ruime watersportmogelijkheden liggen binnen handbereik. Ook fiets- en wandelmogelijkheden vindt u hier volop. Maak een wandeling door Makkum en ontdek de rijke historie van deze voormalige vissersplaats. Bij de sluis vindt u fraaie koopmanshuizen met mooie gevels en indrukwekkende ornamenten die zeker een bezichtiging waard zijn. Bewonder ook het voormalig waaggebouw. Dit is het oudste aardewerkbedrijf van Nederland, waar het wereldberoemde Makkumer aardewerk wordt gemaakt.

Vanaf €89.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen bij de Friese Meren en Sneek incl. ontbijt

3 dagen bij de Friese Meren en Sneek incl. ontbijt
Hoteldeal.nl

Op een prachtige plek, in het hart van Friesland vindt u Hotel-Restaurant Heidehof. Hier vindt u een unieke mix van natuur en cultuur. Een perfecte omgeving voor een ontspannen vakantie. Vanuit het hotel kunt u prachtige fiets- en wandelroutes maken door het schitterende Heidemeergebied. Het centrum van Heerenveen is zeer geschikt voor mensen die van winkelen houden. Voor meer winkelplezier en culturele bezienswaardigheden kunt u ook een bezoek brengen aan de Friese steden Leeuwarden en Sneek.

Vanaf €105.00 Meer informatie Boek hotel