Hotels in Europa

Hotel Restaurant Goerres Akkrum

Van harte welkom in het hotel-restaurant Goerres, gelegen aan de oude rivier de Boorne, het hartje Friesland. De unieke centrale ligging aan de A-32 en het spoor maken van Goerres de ideale plek voor een zakelijk of privé verblijf. De hotelkamers liggen (bijna) allemaal aan de waterkant en zijn voorzien van alle comfort. Let op: van 1 oktober - 1 april is het restaurant op maandag gesloten. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. De uiterste inchecktijd is 22:00 uur. - Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst. De kosten bedragen €30 per nacht (16 jaar en ouder). - Huisdieren zijn niet toegestaan. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €78,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

Hampshire - Oranje Hotel Leeuwarden

Hampshire - Oranje Hotel Leeuwarden
Hotels.nl

Het Hampshire - Oranje Hotel Leeuwarden, gevestigd in de hoofdstad van het mooie Friesland, is een internationaal hotel met prima zalenaccommodatie voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst. Het beschikt over comfortabele rookvrije kamers die van alle gemakken en faciliteiten zijn voorzien. In restaurant Van Buren worden heerlijke gerechten geserveerd uit de Franse en Nederlandse keuken. De combinatie van een gevarieerd menu, bijzonder attente en persoonlijke service en de informele sfeer zorgen ervoor dat u zich snel thuisvoelt. De medewerk(st)ers zien uit naar uw bezoek! Het hotel vraagt bij aankomst een borg van €50 per kamer.

Vanaf €59.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen in 8,4 beoordeeld hotel in Friesland aan het IJsselmeer incl. ontbijt

3 dagen in 8,4 beoordeeld hotel in Friesland aan het IJsselmeer incl. ontbijt
Hoteldeal.nl

Als een ware verrassing ligt in het Friese Makkum een waar paradijs verscholen. Een unieke beleving op een unieke locatie met legio mogelijkheden. Door de ligging direct aan het IJsselmeer, slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en een brede boulevard, waant u zich aan de Noordzeekust. Zoet water voor de deur en het zilte water van de Waddenzee op 5 km afstand. Strand en ruime watersportmogelijkheden liggen binnen handbereik. Ook fiets- en wandelmogelijkheden vindt u hier volop. Maak een wandeling door Makkum en ontdek de rijke historie van deze voormalige vissersplaats. Bij de sluis vindt u fraaie koopmanshuizen met mooie gevels en indrukwekkende ornamenten die zeker een bezichtiging waard zijn. Bewonder ook het voormalig waaggebouw. Dit is het oudste aardewerkbedrijf van Nederland, waar het wereldberoemde Makkumer aardewerk wordt gemaakt.

Vanaf €89.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen bij de Friese Meren en Sneek incl. ontbijt

3 dagen bij de Friese Meren en Sneek incl. ontbijt
Hoteldeal.nl

Op een prachtige plek, in het hart van Friesland vindt u Hotel-Restaurant Heidehof. Hier vindt u een unieke mix van natuur en cultuur. Een perfecte omgeving voor een ontspannen vakantie. Vanuit het hotel kunt u prachtige fiets- en wandelroutes maken door het schitterende Heidemeergebied. Het centrum van Heerenveen is zeer geschikt voor mensen die van winkelen houden. Voor meer winkelplezier en culturele bezienswaardigheden kunt u ook een bezoek brengen aan de Friese steden Leeuwarden en Sneek.

Vanaf €105.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel de Abdij van Dokkum

Hotel de Abdij van Dokkum
Hotels.nl

Hotel "de Abdij van Dokkum" is een karakteristiek monumentaal stadshotel. Naast de huisvesting in een van de oudste monumenten van het Noorden, onderscheidt de Abdij zich met name door een combinatie van informele gastvrijheid en gegarandeerde kwaliteit. Met haar 25 kamers, een uitstekende keuken en unieke ligging in de meest Noordelijke stad van Nederland is de Abdij een tot de verbeelding sprekende uitspanning voor vele gelegenheden. Een paar dagen weg in Friesland of het Lauwersmeergebied, een ontspannen tussenstop op doorreis naar de Eilanden of een verzorgd verblijf voor uw zakelijke bezoek aan Noord-Nederland: in de Abdij van Dokkum vindt u wat u zoekt. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. In overleg kunt u laat inchecken. - In een luxe kamer staat een extra bedbank voor een derde persoon. - Het hotel beschikt over één aangepaste kamer voor minder valide gasten. Deze kamer is op aanvraag. - Huisdieren zijn toegestaan. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €59.00 Meer informatie Boek hotel

Verblijf 3 dagen in de elfstedenstad Dokkum incl. ontbijt en diner

Verblijf 3 dagen in de elfstedenstad Dokkum incl. ontbijt en diner
Hoteldeal.nl

Vlak bij Nationaal Park het Lauwersmeer en het prachtige Waddengebied ligt het historische stadje Dokkum. Een uitstekende uitvalsbasis voor een dagje uitwaaien op de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog. De omgeving is het beste te verkennen tijdens een fietstocht of wandeling. Ook een bezoekje aan zeehondencrèche Pierburen is een aanrader. In het nabijgelegen dorpje Moddergat vindt u drie gerenoveerde vissershuisjes uit de 19e eeuw die beter bekend staan als de Fiskershuskes. Hier is ook een scheepswerf waar een vissersschip uit 1876 gereconstrueerd wordt.

Vanaf €150.00 Meer informatie Boek hotel