Hotels in Europa

Hotel Restaurant Goerres Akkrum

Van harte welkom in het hotel-restaurant Goerres, gelegen aan de oude rivier de Boorne, het hartje Friesland. De unieke centrale ligging aan de A-32 en het spoor maken van Goerres de ideale plek voor een zakelijk of privé verblijf. De hotelkamers liggen (bijna) allemaal aan de waterkant en zijn voorzien van alle comfort. Let op: van 1 oktober - 1 april is het restaurant op maandag gesloten. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. De uiterste inchecktijd is 22:00 uur. - Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst. De kosten bedragen €30 per nacht (16 jaar en ouder). - Huisdieren zijn niet toegestaan. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €78,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

Hotel Gaasterland Rijs

Hotel Gaasterland Rijs
Hotels.nl

Hotel Gaasterland ligt in de Zuidwest hoek van Friesland, dichtbij het IJsselmeer en in de directe nabijheid van een aantal Elfsteden. Dit 3-sterren hotel biedt alle comfort en rust in een prachtige fiets- en wandelomgeving. Zowel het hotel als de omringende bossen en meren zijn een lust voor het oog. Ook voor gasten in groepsverband is het hotel bijzonder geschikt. Er zijn meerdere aangepaste kamers voor minder validen en een groot aantal éénpersoonskamers beschikbaar. Ook de sportieve gasten zal het aan niets ontbreken, want Hotel Gaasterland heeft bovendien fietsen en steps te huur (in een afsluitbaar fietsenhok) en u kunt er bowlen, handboogschieten of een tochtje maken met een huifkar. Voor familiefeesten, personeelsuitstapjes of vergaderingen kunt u ook terecht bij het hotel. De stijlvolle zalen, het vriendelijke personeel en het heerlijke eten maken het mogelijk een geslaagde conferentie, of een bruisend feest te organiseren. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Als u later in wilt checken dan 18:00 uur, dient u dit van tevoren af te spreken met de receptie. - Bij creditcard betalingen wordt een toeslag van 5% berekend. - het hotel beschikt over aangepaste kamers voor mindervalide gasten. Deze kamers zijn op aanvraag. - Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan voor €5 per nacht. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel (in overleg). In de winterperiode van november tot april is het hotel van maandag tot en met donderdag gesloten. U kunt in deze periode alleen in de weekenden een reservering maken.

Vanaf €70.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel Ie-Sicht Oudega

Hotel Ie-Sicht Oudega
Hotels.nl

Grenzend aan prachtige natuurgebieden als de Âlde Feanen en de Princenhof vindt u hotel restaurant Ie-Sicht. Nergens in Friesland is een horecagelegenheid zo één met het water. Vanaf een uniek gelegen terras heeft u een schitterend uitzicht over de Wijde Ee. Van ditzelfde uitzicht kunt u ook genieten wanneer u dineert in het sfeervolle à la carte restaurant of een kopje koffie drinkt in het gezellige café. Een paar dagen fietsen, wandelen of zeilen en eindelijk dat boek uitlezen! Oftewel een paar dagen heerlijk ontspannen. Hotel restaurant Ie-Sicht heeft talloze mogelijkheden voor rustzoekers, natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen en watersporters. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 21:00 uur. - Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst voor €32.50 per bed per nacht inclusief ontbijt. - Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €75.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel de Abdij van Dokkum

Hotel de Abdij van Dokkum
Hotels.nl

Hotel "de Abdij van Dokkum" is een karakteristiek monumentaal stadshotel. Naast de huisvesting in een van de oudste monumenten van het Noorden, onderscheidt de Abdij zich met name door een combinatie van informele gastvrijheid en gegarandeerde kwaliteit. Met haar 25 kamers, een uitstekende keuken en unieke ligging in de meest Noordelijke stad van Nederland is de Abdij een tot de verbeelding sprekende uitspanning voor vele gelegenheden. Een paar dagen weg in Friesland of het Lauwersmeergebied, een ontspannen tussenstop op doorreis naar de Eilanden of een verzorgd verblijf voor uw zakelijke bezoek aan Noord-Nederland: in de Abdij van Dokkum vindt u wat u zoekt. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. In overleg kunt u laat inchecken. - In een luxe kamer staat een extra bedbank voor een derde persoon. - Het hotel beschikt over één aangepaste kamer voor minder valide gasten. Deze kamer is op aanvraag. - Huisdieren zijn toegestaan. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €59.00 Meer informatie Boek hotel

Dagje genieten van wellness&beauty bij sauna De Woudfennen in Joure

Dagje genieten van wellness&beauty bij sauna De Woudfennen in Joure
Hoteldeal.nl

Het met een 7,9 beoordeelde Hotel Country Rose is gelegen in het Friese plaatsje Joure op korte afstand van Sneek en Heerenveen. Het hotel hoort bij Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen en is gemakkelijk te bereiken. Vanuit dit knusse, kleinschalige hotel loopt u zo in uw badjas naar de wellness waar u kunt genieten van de sauna, hammam of een heerlijke behandeling.

Vanaf €99.00 Meer informatie Boek hotel

Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum

Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum
Hotels.nl

Bed & Breakfast Pension Perruque is een voormalig politiebureau waar sinds 2005 'vrijwillig' geslapen kan worden in een van de mooie kamers met douche/toilet en televisie. In Bed & Breakfast Pension Perruque wordt gastvrijheid met een grote 'G' geschreven. Heerlijk ontspannen in de grote centrale kamer met uitzicht over het terras. In de winterperiode brandt hier de houtkachel. Naast het centrale verblijf is de keuken, waar met liefde en toewijding gekookt wordt. Mee eten kan in overleg. Internet is beschikbaar in de cel en draadloos internet op alle kamers. Uw gastvrouw en gastheer Janny Pruiksma en Nico Kuijper kennen de omgeving goed. Zij doen u graag suggesties voor heerlijke uitstapjes om u Friesland te laten beleven. Overige informatie - Het pension heeft geen 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 18:00 uur. - Bij creditcard betalingen wordt een toeslag berekend van 3.5%. - Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden bijgeplaatst voor €30 per nacht. - Het pension beschikt over speciale kamers voor mindervalide gasten. Deze kamers zijn op aanvraag. - Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan voor €5 per nacht. - Bagage kan niet worden achtergelaten bij het pension. - Bed & Breakfast Pension Perruque beschikt niet over een 24-uurs receptie. U kunt tussen 16:00 en 18:00 uur inchecken. Mocht u buiten deze tijden wensen in te checken dan dient u dit in overleg met de receptie te doen. - Bij creditcard betalingen wordt een toeslag berekend van 3.5%.

Vanaf €69.00 Meer informatie Boek hotel