Hotels in Europa

BILDERBERG HOTEL KLEIN ZWITSERLAND

This hotel is located in the magnificent gelderland countryside village of Heelsum. The exterior of the hotel is in the style of a Swiss chalet but the interior is both modern and traditional. The bedrooms all vary in structure but are all medium s

Vanaf €58,18
 
 

Vergelijkbare Hotels

2 dagen genieten op de Veluwe incl. ontbijt

2 dagen genieten op de Veluwe incl. ontbijt
Hoteldeal.nl

Hotel de Bilderberg is de ideale locatie om de wonderschone Veluwe te ontdekken. Stap op de fiets voor een tocht over de Veluwe of maak een lange wandeling en bewonder de mooie burchten en kastelen. Zo zijn de kastelen Doorwerth, Rosendael en Middachten om de hoek. Gaat u liever shoppen? Binnen een mum van tijd bereikt u Arnhem of Nijmegen met een breed aanbod aan winkels en bezienswaardigheden. Voor een gezellig dagje er tussen uit bezoekt u bijvoorbeeld het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo of het Airborne museum.

Vanaf €65.00 Meer informatie Boek hotel

2 of 3 dagen in een met 7,9 beoordeeld hotel midden op de Veluwe!

2 of 3 dagen in een met 7,9 beoordeeld hotel midden op de Veluwe!
Hoteldeal.nl

U verblijft in het Hampshire Hotel - Mooi Veluwe. Het hotel bevindt zich midden op de Veluwe waar u twee dagen kunt genieten van deze prachtige natuur. De rondslingerende wandel-, fiets- en ruiterpaden bieden voldoende vertier voor iedere natuurliefhebber. Maar ook voor de cultuurliefhebber is er genoeg te beleven in de omgeving. Zo kunt u naar het Dolfinarium in Harderwijk, naar het Kröller-Müller museum, winkelen in Apeldoorn of Paleis Het Loo bezoeken.

Vanaf €33.50 Meer informatie Boek hotel

Fletcher Hotel - Restaurant de Scheperskamp

Fletcher Hotel - Restaurant de Scheperskamp
Hotelaanbiedingen.nl

Aan de rand van het historische stadje Lochem in Gelderland vindt u het Fletcher Hotel-Restaurant de Scheperskamp. Ontdek de bosrijke natuur en kom tot rust in het hotel.

Vanaf €60.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel Boshoek

Hotel Boshoek
Hotelaanbiedingen.nl

Recreatiepark De Boshoek ligt in Voorthuizen in Gelderland. Je verblijft in een sfeervolle kamer in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Maak een fietstocht en bezoek de dorpjes.

Vanaf €40.67 Meer informatie Boek hotel

3 dagen in 4-sterren Bilderberg hotel nabij Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug incl. diner

3 dagen in 4-sterren Bilderberg hotel nabij Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug incl. diner
Hoteldeal.nl

Ontdek Bilderberg Hotel De Klepperman, een gastvrij hotel gelegen in het centrum van Hoevelaken. Ontstaan vanuit drie gerestaureerde hoeves en nabij het gezellige Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug. Maak een heerlijke wandeling door de bossen of huur een fiets en volg een fietsroute door het park. Heeft u zin om naar een wat grotere stad te gaan? In slechts een kwartier rijden vanaf het hotel bent u in het veelzijdige Amersfoort. Ga hier shoppen of beleef een leuke dag tussen de dieren in DierenPark Amersfoort. Cultuurliefhebbers halen hun hart op in het historische centrum van de stad, waar prachtige gebouwen, zoals de Lange Jan, te bezichtigen zijn.

Vanaf €185.00 Meer informatie Boek hotel