Hotels in Europa

BILDERBERG HOTEL KLEIN ZWITSERLAND

This hotel is located in the magnificent gelderland countryside village of Heelsum. The exterior of the hotel is in the style of a Swiss chalet but the interior is both modern and traditional. The bedrooms all vary in structure but are all medium s

Vanaf €58,18
 
 

Vergelijkbare Hotels

3 dagen in 4-sterren Bilderberg hotel nabij Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug incl. diner

3 dagen in 4-sterren Bilderberg hotel nabij Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug incl. diner
Hoteldeal.nl

Ontdek Bilderberg Hotel De Klepperman, een gastvrij hotel gelegen in het centrum van Hoevelaken. Ontstaan vanuit drie gerestaureerde hoeves en nabij het gezellige Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug. Maak een heerlijke wandeling door de bossen of huur een fiets en volg een fietsroute door het park. Heeft u zin om naar een wat grotere stad te gaan? In slechts een kwartier rijden vanaf het hotel bent u in het veelzijdige Amersfoort. Ga hier shoppen of beleef een leuke dag tussen de dieren in DierenPark Amersfoort. Cultuurliefhebbers halen hun hart op in het historische centrum van de stad, waar prachtige gebouwen, zoals de Lange Jan, te bezichtigen zijn.

Vanaf €185.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen 4-sterren hotel met zwembad in hartje Nijmegen incl. ontbijt

3 dagen 4-sterren hotel met zwembad in hartje Nijmegen incl. ontbijt
Hoteldeal.nl

Winkelen, cultuur en historie, gastronomie en gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor Nijmegen, een van de oudste steden van Nederland. Winkelen doet u in het gezellige centrum en in de Marikenstraat waar u een vele specialiteitenwinkels vindt. Cultuur en historie vindt u in de vele historische gebouwen in het centrum van de stad en in de musea die Nijmegen rijk is. Gastronomie en gezelligheid vindt u overal om u heen, in cafés, restaurants en gewoon op straat. Om het aanbod van uitstapjes compleet te maken vindt u aan de rand van de stad prachtige natuurgebieden waar u een wandel- of fietstocht kunt maken.

Vanaf €118.00 Meer informatie Boek hotel

Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem

Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem
Hotelaanbiedingen.nl

Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem ligt in Duiven in de provincie Gelderland. Volg een van de fiets- of wandelroutes door het Nationaal Park De Hoge Veluwe of maak een uitstapje naar Arnhem.

Vanaf €59.33 Meer informatie Boek hotel

Alle luxe in een splinternieuwe kamer in Tiel incl. 3-gangendiner!

Alle luxe in een splinternieuwe kamer in Tiel incl. 3-gangendiner!
Hoteldeal.nl

Houdt u van de natuur? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Tiel zeker aan het goede adres. Door middel van mooie fiets- en wandelpaden wordt u geleid naar kleine landweggetjes en knusse dorpen in de omgeving. Ook kunt u varen op de rivier de Waal, de Linge of het Amsterdam-Rijnkanaal. Bezoek ook zeker de verschillende kasteeltjes en boerderijen die in de omgeving veel te vinden zijn. Een uitstapje naar het nabij gelegen stadje Buren is ook de moeite waard. Buren mag zich Oranjestad noemen, vanwege de band met de koninklijke familie.

Vanaf €198.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel Restaurant de Loenermark Loenen

Hotel Restaurant de Loenermark Loenen
Hotels.nl

Loenen ligt in Gelderland tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Hotel Restaurant de Loenermark grenst aan het bos en de heide. In de omgeving zijn leuke uitstapjes te maken naar paleis Het Loo, Burgers' Zoo, nationaal park de Hoge Veluwe, Museonder, het Openluchtmuseum en de Apenheul. Via de receptie zijn fietsroutes en huurfietsen te reserveren. Een fietsenstalling is aanwezig, evenals oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Vanaf €42.00 Meer informatie Boek hotel