Hotels in Europa

Zwitserland

 
 
Pagina´s: 1

BILDERBERG HOTEL KLEIN ZWITSERLAND

BILDERBERG HOTEL KLEIN ZWITSERLAND
HotelsClick.com

This hotel is located in the magnificent gelderland countryside village of Heelsum. The exterior of the hotel is in the style of a Swiss chalet but the interior is both modern and traditional. The bedrooms all vary in structure but are all medium s

Vanaf €58,18
Info Boek hotel

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland Heelsum

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland Heelsum
Hotels.nl

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum is een geheel in chaletstijl gebouwd hotel, prachtig gelegen naast de golfbaan Heelsumse Veld en grenzend aan de ongerepte natuur van de Zuid Veluwe. Dit romantische hotel beschikt over kamers die warm en smaakvol zijn ingericht; u voelt zich direct thuis dankzij de aangename sfeer. Of u nu wilt winkelen in de historische stad van Arnhem of op pad wilt gaan in de omgeving; het Airborne Museum, Nederlands Openluchtmuseum, Burgers Zoo en het Nationale Park de Hoge Veluwe wachten op uw komst. Wilt u culinair overrompeld worden? Bent u op zoek naar verkwikkende verzorging? Vergeet dan alles om u heen in het Wellness centrum het Centre Vital met beautysalon, Finse sauna, Turks stoombad, whirlpools en fitness ruimte. Kortom in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland komt u weer helemaal op adem! Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant en het Wellness centrum.

Vanaf €61,50
Info Boek hotel

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland
Hotelaanbiedingen.nl

Midden in de bosrijke omgeving van Heelsum vindt u dit hotel in Zwitserse chaletstijl. Het hotel ligt aan de rand van de Veluwe en heeft een wellness center met zwembad, sauna en stoombad.

Vanaf €78,00
Info Boek hotel

Hotel Klein Zwitserland Slenaken

Hotel Klein Zwitserland Slenaken
Hotels.nl

'Klein Zwitserland', zo wordt de weelderige groene, glooiende omgeving genoemd, waar het riviertje de Gulp kabbelend vanuit België Nederland binnenkomt. In dit bosrijke natuurgebied ligt Hotel Klein Zwitserland, net even buiten de dorpskern van Slenaken, op een heuvel langs een van de kleine wegen die naar de zuiderburen leiden. - Het hotel heeft geen 24-uurs receptie. U kunt inchecken tot 18:00 uur en daarna op telefonische afspraak tot middernacht.

Vanaf €192,00
Info Boek hotel
Pagina´s: 1