Hotels in Europa

Hotel De Uitkijk

Hotel De Uitkijk ligt in Valkenburg aan de Geul, in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap. Geniet van de bourgondische sfeer en ontdek de mooie omgeving van het hotel.

Vanaf €46,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

3 dagen Zuid-Limburg nabij Maastricht en Aken incl. diner

3 dagen Zuid-Limburg nabij Maastricht en Aken incl. diner
Hoteldeal.nl

Ontdek de mooie omgeving van Gulpen! Dit mooie hotel heeft een ideale ligging. Binnen ongeveer 3 minuten bevindt u zich al in het centrum van Gulpen. In de omgeving van het hotel vindt u vele fiets- en wandelroutes. Er valt genoeg te doen dus, tijdens een tripje naar Gulpen! Maak er een onvergetelijke tijd van door deel te nemen aan een excursie naar de bierbrouwerij van Gulpen. Proef hier het eigen gebrouwen Gulpener bier. Daarnaast ligt op nog geen 20 kilometer afstand van het hotel het bourgondische Maastricht en het Duitse Aken.

Vanaf €115.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel Brasserie American Venlo

Hotel Brasserie American Venlo
Hotels.nl

Hotel American in Venlo is reeds sinds 1917 een van de bekendste hotels van de stad. Het omvat 18 gezellige, betaalbare en comfortabele kamers, een fijn terras, een prima Brasserie met bar en de befaamde Boegzaal en ligt vlak bij het station en het winkelcentrum. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelwegen en aan de rand van de Maasduinen, is het een goede basis voor de zakenreiziger, de toerist en iedereen die in Noord Limburg vertoeft. De kegelbaan naast de Boegzaal vraagt om een "balletje te laten rollen" en in de Brasserie verwent men u met Limburgse gastvrijheid en de Bourgondische keuken. Het terras nodigt uit om te genieten van een kopje koffie met gebak, een lekkere verfrissing of een van de vele gerechten uit de keuken van American terwijl het drukke stadsleven van Venlo aan u voorbij trekt. Een ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud. U kunt bij ons gratis gebruik maken van internet. Extra informatie: - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 23:00 uur. - Op aanvraag kan een extra bed in de kamer worden geplaatst voor €12.50 per nacht (exclusief ontbijt). - Het hotel beschikt niet over aangepaste kamers voor mindervalide gasten. - Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan voor €12.50 per nacht. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel (in overleg).

Vanaf €71.00 Meer informatie Boek hotel

Fletcher Hotel Valkenburg

Fletcher Hotel Valkenburg
Hotelaanbiedingen.nl

Fletcher Hotel Valkenburg is omringd door heuvels en ligt niet ver van het Drielandenpunt, het bruisende Maastricht en de Duitse stad Aken.

Vanaf €49.00 Meer informatie Boek hotel

Golden Tulip Parkstad

Golden Tulip Parkstad
Hotelaanbiedingen.nl

Het moderne 4-sterrenhotel Golden Tulip Parkstad Zuid-Limburg ligt aan het Parkstad Limburg Stadion in het zuiden van Nederland.

Vanaf €43.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel Botterweck

Hotel Botterweck
Hotelaanbiedingen.nl

Hotel Botterweck ligt in hartje centrum van Valkenburg. Ga naar de indrukwekkende mergelgrotten en bezoek Museum Land van Valkenburg wat in het monumentale gemeentehuis gevestigd is.

Vanaf €44.50 Meer informatie Boek hotel