Hotels in Europa

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg wordt door haar prachtige ligging in de driehoek van Tilburg, Breda en Antwerpen gezien als het meest gezellige en veelzijdige hotel van Noord-Brabant. Het hotel ligt in een prachtige bosrijke omgeving met schitterende wandel- en fietsroutes. Dat het hotel uitmunt ingastvriendelijkheid en gastvrijheid wordt u duidelijk gewaar bij binnenkomst. Natuurlijk beschikt het hotel over een sfeervol restaurant, comfortabele hotelkamers, suites en penthouse, zalen voor iedere gelegenheid, luxueuze Toucan Health Club met zwembad, sauna, stoombad etc. Zoekt u spanning en ontspanning dan kunt u ook terecht voor een gokje in Jack's Casino! Overige informatie - Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie. - Een extra bed kan worden bijgeboekt in het boekingsformulier voor €15 per nacht. - Het hotel beschikt niet over aangepaste kamers voor mindervalide gasten. Het hotel beschikt wel over één gelijkvloerse kamer. - Huisdieren zijn alleen toegestaan in een standaardkamer voor €9 per nacht. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Vanaf €79,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

Verblijf 3 dagen midden in het centrum van Eindhoven incl. gratis upgrade kamer

Verblijf 3 dagen midden in het centrum van Eindhoven incl. gratis upgrade kamer
Hoteldeal.nl

Het 3-sterren Sandton Hotel Eindhoven City Centre is gelegen in het centrum van Eindhoven, schuin tegenover het Van Abbemuseum. Kom na een leuke dag tot rust in uw sfeervolle hotelkamer. Daarnaast beschikt het hotel over een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een high tea, high wine en tijdens het diner van heerlijke Italiaanse gerechten.

Vanaf €99.00 Meer informatie Boek hotel

Verblijf nabij Eindhoven incl. ontbijt, 4-gangendiner en ontvangst met luxe koffie

Verblijf nabij Eindhoven incl. ontbijt, 4-gangendiner en ontvangst met luxe koffie
Hoteldeal.nl

Hotel Artisan is in 2005 volledig verbouwd, gerenoveerd en uitgebreid. Het hotel beschikt over 23 uitstekende hotelkamers. Het hotel is centraal gelegen tussen de regio Eindhoven, omgeving Tilburg en 's-Hertogenbosch en dus erg geschikt voor gasten die een hotel nabij Eindhoven zoeken. Op slechts 15 minuten bent u vanuit het hotel in het centrum van Eindhoven voor een gezellig dagje winkelen of u verkent de omgeving van Oirschot per fiets.

Vanaf €125.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen nabij Breda en onbeperkt gamba's of spareribs eten

3 dagen nabij Breda en onbeperkt gamba's of spareribs eten
Hoteldeal.nl

Oosterhout, een gezellige bourgondische stad in de provincie Noord-Brabant. Wilt u er een paar dagen tussenuit? Vanuit Oosterhout bent u zo in de steden Tilburg en Breda voor de bezienswaardigheden en culturele gebouwen. Ook de natuur vindt u op een steenworp vanaf Oosterhout. U bent nabij de Biesbosch, waar u kunt wandelen of fietsen.

Vanaf €89.50 Meer informatie Boek hotel

3 dagen Van der Valk in Brabant incl. 3-gangendiner!

3 dagen Van der Valk in Brabant incl. 3-gangendiner!
Hoteldeal.nl

Verblijf nu 3 dagen in de driehoek Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch. Gelegen aan natuurgebied 'De Maashorst' vindt u het prachtige met een 9,1 beoordeelde hotel! Geniet van de prachtige natuur, verken de omgeving per fiets door verschillende prachtige routes door het natuurgebied De Maashorst. Tijdens uw verblijf kunt u eenmalig gebruik maken van een heerlijk 3-gangendiner! Dit alles maakt dit pakket tot een top deal voor jong en oud.

Vanaf €165.00 Meer informatie Boek hotel

Dagje wellness en 4-sterren overnachting incl. ontbijt bij Breda voor een spotprijs!

Dagje wellness en 4-sterren overnachting incl. ontbijt bij Breda voor een spotprijs!
Hoteldeal.nl

2 dagen volledig tot rust komen in Etten-Leur! Tijdens uw verblijf loopt u eenvoudig het aangesloten wellness center binnen en kunt u één dag gebruik maken van de aangeboden faciliteiten. Daarbij komt dat het hotel op een steenworp afstand ligt van het gezellige Breda. Door de gunstige ligging kunt u alle kanten op en volledig genieten van alle geneugten die Brabant u biedt!

Vanaf €90.00 Meer informatie Boek hotel