Hotels in Europa

3 dagen aan het Noordzeestrand in Callantsoog incl. ontbijt

In Callantsoog is voor iedereen wat te doen. In de nabije omgeving van Fletcher Badhotel Callantsoog kunt u paardrijden, golfen, windsurfen, fietsen of wandelen in de duinen. Het pittoreske dorpje Callantsoog met het sfeervolle dorpsplein en het mooie kerkje is de moeite waard, evenals als omgeving van Callantsoog. Callantsoog ligt in het grootste bollengebied van Nederland. Onder Callantsoog ligt het natuurgebied hat Zwanewater. Het gebied loopt tot Sint Maartenszee. In het gebied lopen twee wandelroutes.

Vanaf €115,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

3 dagen in kunstenaarsdorp Bergen op loopafstand van het strand incl. ontbijt

3 dagen in kunstenaarsdorp Bergen op loopafstand van het strand incl. ontbijt
Hoteldeal.nl

Midden in het kunstenaarsdorp Bergen vindt u het 4-sterren Hotel-Restaurant Marijke. De afwisselende omgeving biedt veel vertier. Strand, zee, duinen, bossen, heide en uitgestrekte polders liggen verspreid om het schilderachtige dorpje. Naast de prachtige omgeving biedt Bergen zelf ook genoeg bezienswaardigheden zoals diverse musea, kunstmarkten, muziekfestivals en een jaarlijks terugkerend kunstfestival. Binnen enkele minuten staat u op het strand.

Vanaf €89.00 Meer informatie Boek hotel

Ontdek Hilversum en verblijf in een Gooische villa incl. ontbijtbuffet

Ontdek Hilversum en verblijf in een Gooische villa incl. ontbijtbuffet
Hoteldeal.nl

De omgeving van Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark heeft veel te bieden. Vanuit het hotel zijn er vele mogelijkheden voor een leuke dag uit. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in het Mediapark, shoppen in de binnenstad van Hilversum of een van de omliggende Gooische plaatsen bezoeken als Bussum, Blaricum of Laren. Ook hier vindt u leuke boetiekjes en gezellige restaurantjes. Paleis Soestdijk en de Loosdrechtse Plassen, beide op zo'n 10 kilometer afstand gelegen, zijn ook zeker een bezoek waard.

Vanaf €59.50 Meer informatie Boek hotel

3 dagen vertoeven aan het Gooimeer incl. ontbijt en 2-gangendiner

3 dagen vertoeven aan het Gooimeer incl. ontbijt en 2-gangendiner
Hoteldeal.nl

Geniet van 3 dagen rust, ruimte en luxe, direct aan het Gooimeer en laat u verwennen met een 2-gangendiner op de tweede avond en een verblijf in een Deluxe kamer. De Gooi- en Vechtstreek leent zich uitstekend voor het maken van lange wandel- en fietstochten. Verder liggen de steden Hilversum en Laren op steenworp afstand. Neem in Hilversum een kijkje op het Mediapark en shop in Laren uw exclusieve outfit bij elkaar.

Vanaf €139.00 Meer informatie Boek hotel

Van der Valk Wieringermeer

Van der Valk Wieringermeer
Hotelaanbiedingen.nl

Van der Valk Hotel Wieringermeer is een 4-sterrenhotel in de kop van Noord-Holland, vlak voor de Afsluitdijk. Bezoek hier de steden Hoorn en Den Helder en de historische stad Medemblik.

Vanaf €60.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen bij Egmond aan Zee en kaasstad Alkmaar

3 dagen bij Egmond aan Zee en kaasstad Alkmaar
Hoteldeal.nl

Het 4-sterren Hotel-Restaurant Heiloo ligt in een afwisselende omgeving en op korte afstand van de oud-Hollandse stad Alkmaar. Tussen Alkmaar en Heiloo ligt het cultuurhistorische landgoed Nijenburg. Dit prachtige natuurgebied bevat statige bomenlanen, speelweides en prachtige vergezichten. Voor een heerlijk dagje aan het strand kunt u uitwijken naar Egmond aan Zee. Ook de omliggende dorpjes zijn een fiets- of wandeltocht waard. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Amsterdam op slechts een half uurtje rijden.

Vanaf €120.00 Meer informatie Boek hotel