Hotels in Europa

3 dagen Twente incl. ontbijt, 2 x 3-gangendiner en vele extra's!

Oeroude heidevelden, uitgestrekte bossen, monumentale landgoederen, maar ook levendige woonkernen en moderne steden. Twente staat bekend als een uniek gebied om te wandelen en te fietsen: dwaal er lustig op los of volg één van de vele gemarkeerde routes. Ze voeren u langs alles wat Twente zo bijzonder maakt. Windmolens, watermolens, verstilde vennetjes, karakteristieke houtwallen en eeuwenoude Saksische boerderijen.U verblijft in Hotel Restaurant 'T Wapen van Ootmarsum, een ideale ligging in een prachtige omgeving!

Vanaf €199,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

3 dagen in Twente aan de Dinkel incl. ontbijt

3 dagen in Twente aan de Dinkel incl. ontbijt
Hoteldeal.nl

Kom huis in Twente! In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan het riviertje de Dinkel, vindt u het Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. In de bosrijke omgeving van dit hotel kunt u uitstekend terecht voor indrukwekkende fiets- en wandeltochten. Het is werkelijk een oase van rust. Langs de oevers van de rivier de Dinkel vindt u vele vogelsoorten, mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen. Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u ontspannen in het zwembad, sauna en de whirlpool.

Vanaf €115.00 Meer informatie Boek hotel

Secret Hotel Overijssel

Secret Hotel Overijssel
Hotelaanbiedingen.nl

De prachtige natuurrijke omgeving en vele wandel- en fietsroutes kenmerken het Overijsselse landschap. Wil je een heerlijke tijd beleven in deze omgeving? Verblijf dan in Secret Hotel Overijssel!

Vanaf €60.00 Meer informatie Boek hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug
Hotelaanbiedingen.nl

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug ligt in Rijssen bij de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Ontspan met de vele wellnessfaciliteiten en beleef een heerlijke tijd.

Vanaf €60.00 Meer informatie Boek hotel

Hotel 't Holt Diepenheim

Hotel 't Holt Diepenheim
Hotels.nl

Hotel `t Holt is gelegen in het hart van de Hof van Twente, in de gemeente Diepenheim (het kleinste stadje van Overijssel /- 2700 inwoners). Het hotel ligt 2,5 kilometer buiten Diepenheim te midden van de bossen en de weidelanden, waardoor het zich uitstekend leent voor vele wandel- en fiets tochten. Overige informatie - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 23:00 uur. - Het hotel beschikt over aangepaste kamers voor mindervalide gasten. Deze kamers zijn op aanvraag. - Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan. - Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel. - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 23:00 uur.

Vanaf €82.50 Meer informatie Boek hotel

Relaxen in Twente incl. dagkaart Sauna Vital, ontbijt en meer!

Relaxen in Twente incl. dagkaart Sauna Vital, ontbijt en meer!
Hoteldeal.nl

Aparthotel Delden en de omgeving biedt u alles voor een geweldig verblijf! Dit hotel beschikt over veel activiteiten en faciliteiten waaronder de wellness, indoor tennisbanen en nog veel meer! U ontvangt bij uw arrangement gratis entree tot Sauna Vital, waar u kunt relaxen in onder andere de binnensauna, infraroodsauna en whirlpool. Vanuit het hotel kunt u ook gemakkelijk naar de stad Enschede of Hengelo rijden waar u naar hartenlust kunt winkelen!

Vanaf €60.00 Meer informatie Boek hotel