Hotels in Europa

3 dagen Twente incl. ontbijt, 2 x 3-gangendiner en vele extra's!

Oeroude heidevelden, uitgestrekte bossen, monumentale landgoederen, maar ook levendige woonkernen en moderne steden. Twente staat bekend als een uniek gebied om te wandelen en te fietsen: dwaal er lustig op los of volg één van de vele gemarkeerde routes. Ze voeren u langs alles wat Twente zo bijzonder maakt. Windmolens, watermolens, verstilde vennetjes, karakteristieke houtwallen en eeuwenoude Saksische boerderijen.U verblijft in Hotel Restaurant 'T Wapen van Ootmarsum, een ideale ligging in een prachtige omgeving!

Vanaf €199,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

3 dagen bij Giethoorn in een met 8,3 beoordeeld hotel incl. boottocht!

3 dagen bij Giethoorn in een met 8,3 beoordeeld hotel incl. boottocht!
Hoteldeal.nl

Hotel-Restaurant Steenwijk is gelegen aan de rand van de stad Steenwijk, het toeristische centrum van Noord-West Overijssel. De omgeving van Steenwijk is uitermate geschikt voor mooie wandelingen en prachtige fietstochten. Het hotel is centraal gelegen aan het knooppunt van een uitgebreid fietsroutenetwerk en wordt omringd door een schitterende omgeving bestaande uit prachtige meren, uitgestrekte heidevelden en bossen. Nationaal Park Weerribben-Wieden en het waterrijke Giethoorn zijn zeker een bezoek waard.

Vanaf €120.00 Meer informatie Boek hotel

Relaxen in Twente incl. dagkaart Sauna Vital, ontbijt en meer!

Relaxen in Twente incl. dagkaart Sauna Vital, ontbijt en meer!
Hoteldeal.nl

Aparthotel Delden en de omgeving biedt u alles voor een geweldig verblijf! Dit hotel beschikt over veel activiteiten en faciliteiten waaronder de wellness, indoor tennisbanen en nog veel meer! U ontvangt bij uw arrangement gratis entree tot Sauna Vital, waar u kunt relaxen in onder andere de binnensauna, infraroodsauna en whirlpool. Vanuit het hotel kunt u ook gemakkelijk naar de stad Enschede of Hengelo rijden waar u naar hartenlust kunt winkelen!

Vanaf €60.00 Meer informatie Boek hotel

Super voordelig weekendje weg in Twente met upgrade kamer!

Super voordelig weekendje weg in Twente met upgrade kamer!
Hoteldeal.nl

Verblijf nu 3 dagen in dit leuke hotel midden in Twente. U verblijft op een 4-sterren Superior kamer die van alle gemakken is voorzien. Bent u wel eens in kunstenaarsdorpje Ootmarsum geweest? Dit mag niet ontbreken. De gezellige dorpskern is een goede plek om te genieten van een kopje koffie. Cultuurstad Enschede is ook een leuk uitstapje met zijn vele bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, Museum TwentseWelle en de Jacobus Kerk.

Vanaf €116.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen in hartje Twente nabij Enschede incl. diner!

3 dagen in hartje Twente nabij Enschede incl. diner!
Hoteldeal.nl

Verblijf nu 3 dagen in dit gezellige hotel dat prachtig centraal gelegen is midden in de natuur in de driehoek Hengelo, Enschede en Almelo. Dit complete pakket maakt uw weekendje weg tot een waar feest. Op de dag van aankomst geniet u van een 3-gangendiner. Gebruikt u op de tweede dag nog een diner, dan krijgt u een consumptie van het huis! Tevens zijn er diverse wandel- en fietsroutes voor u beschikbaar om de prachtige omgeving te verkennen.

Vanaf €104.50 Meer informatie Boek hotel

Verblijf 3 dagen in het prachtige Twente incl. 3-gangen wilddiner en ontbijt

Verblijf 3 dagen in het prachtige Twente incl. 3-gangen wilddiner en ontbijt
Hoteldeal.nl

Prachtig gelegen in het Twentse land en omgeven door weilanden, eeuwenoude boerderijen en kastelen. U geniet van een heerlijk 3-gangendiner en u kunt de landelijke omgeving prima verkennen vanuit Hotel 't Holt. Bezoek de gezellige steden als Deventer, Zutphen en Enschede. U kunt hier alle kanten op en er zijn zeeën van mogelijkheden om de prachtige omgeving goed te verkennen.

Vanaf €125.00 Meer informatie Boek hotel