Hotels in Europa

Verblijf 3 dagen in het prachtige Twente incl. 3-gangen wilddiner en ontbijt

Prachtig gelegen in het Twentse land en omgeven door weilanden, eeuwenoude boerderijen en kastelen. U geniet van een heerlijk 3-gangendiner en u kunt de landelijke omgeving prima verkennen vanuit Hotel 't Holt. Bezoek de gezellige steden als Deventer, Zutphen en Enschede. U kunt hier alle kanten op en er zijn zeeën van mogelijkheden om de prachtige omgeving goed te verkennen.

Vanaf €125,00
 
 

Vergelijkbare Hotels

3 dagen in Twente aan de Dinkel incl. ontbijt

3 dagen in Twente aan de Dinkel incl. ontbijt
Hoteldeal.nl

Kom huis in Twente! In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan het riviertje de Dinkel, vindt u het Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. In de bosrijke omgeving van dit hotel kunt u uitstekend terecht voor indrukwekkende fiets- en wandeltochten. Het is werkelijk een oase van rust. Langs de oevers van de rivier de Dinkel vindt u vele vogelsoorten, mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen. Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u ontspannen in het zwembad, sauna en de whirlpool.

Vanaf €115.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen bij Giethoorn in een met 8,3 beoordeeld hotel incl. boottocht!

3 dagen bij Giethoorn in een met 8,3 beoordeeld hotel incl. boottocht!
Hoteldeal.nl

Hotel-Restaurant Steenwijk is gelegen aan de rand van de stad Steenwijk, het toeristische centrum van Noord-West Overijssel. De omgeving van Steenwijk is uitermate geschikt voor mooie wandelingen en prachtige fietstochten. Het hotel is centraal gelegen aan het knooppunt van een uitgebreid fietsroutenetwerk en wordt omringd door een schitterende omgeving bestaande uit prachtige meren, uitgestrekte heidevelden en bossen. Nationaal Park Weerribben-Wieden en het waterrijke Giethoorn zijn zeker een bezoek waard.

Vanaf €120.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen Sallandse Heuvelrug nabij Deventer incl. ontbijt

3 dagen Sallandse Heuvelrug nabij Deventer incl. ontbijt
Hoteldeal.nl

Aan de voet van de Hellendoornse berg en op steenworp afstand van de Sallandse Heuvelrug ligt het Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn. U verblijft in het plaatsje Hellendoorn en bevindt zich natuurlijk vlakbij het gelijknamige avonturenpark. Maak een heerlijke wandel- of fietstocht lands de heidevelden en dichte bossen of bezoek eenn van de opengestelde boerderijen. Daarnaast liggen de steden Zwolle en Deventer ook dichtbij voor een leuk uitstapje!

Vanaf €105.00 Meer informatie Boek hotel

3 dagen nabij Giethoorn incl. heerlijk 3-gangendiner en meer!

3 dagen nabij Giethoorn incl. heerlijk 3-gangendiner en meer!
Hoteldeal.nl

Huis ten Wolde ligt in het prachtige natuurrijke De Bult. In deze mooie omgeving maakt u een heerlijke wandeling of een ontspannende fietstocht. Het hotel biedt verschillende fiets- en wandelkaarten waarmee u uw route kunt plannen. De Bult ligt slechts op 10 minuten rijden van Steenwijk. In dit plaatsje vindt u leuke winkels en sfeervolle restaurantjes voor een gezellig dagje uit. Breng ook zeker een bezoek aan Giethoorn: Hollands Venetië. Het dorp is uniek in Nederland: heel veel water, boogbruggetjes en vonders. Giethoorn heeft daarom verschillende bijnamen, zoals Hollandse Venetië. Let op! Foto is van een woning in Giethoorn en is niet het hotel

Vanaf €169.00 Meer informatie Boek hotel

Verblijf 3 dagen in een villahotel in Salland nabij Deventer en Enschede

Verblijf 3 dagen in een villahotel in Salland nabij Deventer en Enschede
Hoteldeal.nl

U verblijft in het 4-sterren Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug in het Overijsselse Rijssen. Verken de prachtige natuur die de omgeving rijk is. Voor wat inspanning kunt u terecht op de bowlingbanen of in het binnenzwembad. Neem ook zeker een kijkje in de Hanzestad Deventer en bewonder de heidevelden bij Nijverdal.

Vanaf €105.50 Meer informatie Boek hotel